Preview Mode Links will not work in preview mode

Het Cult-Uur is een podcast waarin vier nerds popcultuur voor jou ontleden—of je er nou al bekend mee bent of juist een nieuwkomer.

Luister via Apple Podcasts, Google Podcasts of Spotify

May 27, 2020

Huh, is dat niet die serie van een paar jaar geleden? Ja, het klopt dat Dan Harmon's Community al enige tijd ter ziele is gegaan, maar aan relevantie heeft de serie niets ingeboet. Deze meta-geobsedeerde cultcomedy kent namelijk nog een springlevende fanbase, die zich steeds verder uitbreidt- zeker nu de serie voor het eerst integraal op Netflix staat. De coronatijd is verbazend goed geweest voor de revival van de show: extra binge-opportunities daargelaten, hebben Joel McHale en Ken Jeong nu een speciale corona/Community-podcast opgericht en kwam recentelijk de oude cast bijeen om via Zoom een table read te houden voor het goede doel. Genoeg actuele redenen dus om deze heerlijke serie opnieuw te beleven. Het Cult-Uur bespreekt o.a. waarom de show uniek is, de vele ups & downs die er zowel voor als achter de schermen plaatsvonden, en wie hun favoriete personages zijn.

Special features: de terugkeer van een very special guest, Flora doet creepy accurate imitaties en Het Cult-Uur brandt zich voor het eerst aan sport (soort van).